Telefooninstallatie in Delft

kabel

Wij van Hitzert Elektrotechniek zijn ook erkend installateur voor telefooninstallatie in Delft. Wij ontwerpen en installeren complete telefoonnetwerken, inclusief infrastructuur en installatie van actieve componenten. Wij verzorgen de aanleg van de bekabeling tussen de server en de computers, maar ook de bekabeling tussen de telefooncentrale en alle telefoontoestellen kunnen wij voor u regelen.

Garantie tot succes

Met een enthousiast team staan wij iedere dag weer voor u klaar. U staat als opdrachtgever centraal en wij maken uw wensen tot werkelijkheid, ook als het gaat om telefooninstallatie in Delft. Wij zijn zeer ervaren op het gebied van elektrotechniek en onder andere telefooninstallatie in Delft. Met onze vakkennis kunnen wij u gericht en doelbewust helpen en adviseren. Zo worden onze opdrachten gegarandeerd met succes uitgevoerd.

Ook hulp bij noodgevallen van telefooninstallatie in Delft

Hitzert helpt u ook bij spoedgevallen. Valt de telefoonverbinding in uw kantoorpand opeens weg en kunt u niet zonder? Wij helpen u uit de brand. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe om de telefooninstallatie in Delft te herstellen, zodat u snel ongestoord verder kunt met werken. Zo kunt u elk moment van de dag rekenen op de service van Hitzert elektrotechniek.

Hitzert, dé specialist op het gebied van telefooninstallatie in Delft

Wij zijn de specialist als het gaat om telefooninstallatie in Delft. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. Voor bedrijven is het belangrijk dat ieder apparaat zijn eigen aansluiting krijgt, deze komen samen in een grote kast. Elke aansluiting wordt genummerd zodat hij altijd terug te vinden is. Voor particulieren, vaak een woonhuis, kunt u denken aan de bekabeling tussen de telefoon centrale in de meterkast en de telefoontoestellen.

Voor meer informatie of interesse in onze werkzaamheden kunt u kijken op onze website of contact met ons opnemen.

Direct contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)