Data / Telefonie

Hitzert Elektrotechniek is ook een erkend installateur voor data- en telefooninstallaties. Hitzert Elektrotechniek ontwerpt en installeert complete data- en telefoonnetwerken, inclusief infrastructuur en installatie van actieve componenten.

Hitzert ETB verzorgt de aanleg van alle bekabeling tussen de server en de computers, maar ook alle bekabeling tussen de telefooncentrale en alle telefoontoestellen, kunnen wij voor u verzorgen.

Voor bedrijven en particulieren

U kunt bij een woonhuis denken aan de bekabeling tussen de telefoon centrale in de meterkast en de telefoon toestellen maar natuurlijk ook de bekabeling tussen het modem en de pc en tegenwoordig met digitale tv hebben alle tv’s ook een data aansluiting nodig.

Bij kantoren of bedrijfspanden is het vaak de bekabeling voor pc, telefoon, printers en faxen. Ieder apparaat krijgt zijn eigen data aansluiting en deze komen samen in een grote patch kast, in de patch kast worden de aansluitingen gepatcht met de juiste verbinding via switchen. Elke aansluiting word genummerd op de werkplek en genummerd in de patch kast zodat je deze altijd terug kunt vinden.

Impressie